top of page

Ens retrobem amb la victòria!

Hey! Aquest cap de setmana ens va tocar jugar contra la Rapitenca! Ells eren l’últim classificat i ja començàvem a necessitar els tres punts urgentment. El resultat final va ser de 3-0 a favor nostre. Aquest marcador ens va donar uns punts molt valuosos que també ens donen més confiança en vers el següent partit.

A la primera part vam començar una mica adormits i vam jugar bastant malament: fèiem passades poc acurades, estàvem mal col·locats en el camp, teníem molts controls imprecisos... sort que defensivament vam aguantar el 0-0 mentre no marcàvem el primer.

Més tard, els darrers vint minuts de la primera part, vam aconseguir marcar el primer en una jugada que va acabar en penal i el vam transformar. Després del gol vam començar a jugar millor i vam patir molt menys.

A la segona part vam continuar jugant sense patir. Ells van arribar molt poques vegades a porteria i nosaltres estàvem molt millor dins del camp. Llavors al final d'aquests 45 minuts vam aconseguir marcar el segon i el tercer gols i vam jugar molt més tranquils. Va ser un final de partit plàcid.

En aquest dia cal destacar que es va notar molt que ja teníem ganes de guanyar després de tants partits perdent, ja que tothom va córrer tant ofensiva com defensivament. Va ser bastant plàcid i no ens va costar gaire guanyar. Vam tenir una molt bona actuació en defensa on no vam deixar a l’altre equip arribar a la nostra porteria i no ens van crear gaire perill. Estic molt content del nostra joc.

Ara toca seguir així i donar-ho tot en aquest cap de setmana que juguem contra el Barça i volem jugar molt bé i a veure si aconseguim treure els tres punts! AMUNT VILASSAR!