top of page

12a jornada i seguim perdent...

Hola! Aquest cap de setmana vam jugar contra l’Espanyol. Va ser un partit bastant dominat per els locals durant tot el partit i prova d’això en va ser el resultat que va ser de 5-0 favorable al club barceloní.

Durant la primera part vam fer un bon paper: vam saber defensar bastant bé i no vam permetre que ens creessin moltes ocasions de gol. Cap al final d’aquesta, però, vam encaixar dos gols causats per un mal refús i un error de falta de concentració. Tot i així arribàvem amb opcions a la segona part i no ens vam donar per vençuts.

A la segona part vam sortir amb un punt menys d’intensitat i concentració i va ser quan vam encaixar els tres gols restants. Els gols van ser molt similars als de la primera part i el cinquè va arribar en un penal. Encara que perdíem 5-0 seguíem jugant i intentant fins al final marcar un gol, però la pilota no va voler entrar.

Un dels jugadors que cal destacar aquest cap de setmana ha estat l’interior espanyolista Nico. El número 8 de l’Espanyol va fer un gran partit on va saber distribuir molt bé el joc i va contribuir amb dos gols a la victòria del seu equip.

Tot i el resultat contundent, crec que el problema no està en la defensa, sinó en que no marquem cap gol des de fa unes quantes jornades i això ens penalitza molt. La falta de gol ens crea desesperació i, fins i tot, desconfiança cara als següents partits. Toca millorar en aquest aspecte i si ho fem, podrem lluitar per a alguna cosa aquesta lliga.

La setmana que ve ens enfrontarem contra el Gimnàstic de Tarragona, un equip dur i difícil de guanyar, però anirem a per totes i a guanyar! AMUNT VILASSAR!