top of page

Seguim sense sumar però bones sensacions

Hey! Aquesta setmana hem jugat contra el Cornellà i ha estat un partit bastant disputat que ha acabat amb un 0-1 bastant injust des del meu punt de vista.

A la primera part el partit va estar bastant controlat per nosaltres, ja que en defensa vam estar molt bé, van arribar molt poques pilotes a la nostra área, vam pressionar bé i vam tenir alguna ocasió de gol bastant clara. Com vaig comentant des de fa setmanes, seguim tenint greus problemes per marcar un gol i això ens acaba passant factura.

A la segona part vam començar molt bé però a mida que passava el temps l’equip es va anar trencant i vam començar a tenir més problemes en defensa fins que ens van marcar el gol. El gol va venir arrel d’una sacada de banda mentre un jugador nostre estava sent atès i després d’una bona centrada ens van marcar. A partir d’aquí vam intentar marcar l’empat però el gol es resisteix des de ja fa setmanes.

Després del que vaig veure aquest cap de setmana veig que si juguem bé i amb confiança podem plantar cara als equips grans de Catalunya. Si resolem el problema que tenim de cara a porteria i seguim encaixant pocs gols, podem fer alguna cosa interessant a la lliga.

Toca seguir treballant fort aquesta setmana per poder polir els errors que fem ja que la pròxima jornada ens enfrontem a l’Espanyol i hem de millorar moltes coses. Dit tot això, crec que tornem a agafar la il·lusió pel futbol i que si seguim així els punts arribaran. AMUNT VILASSAR