top of page

Perdem, però bones sencacions!

Hola! Aquest cap de setmana vam jugar contra el Girona F.C. va ser un partit molt disputa ton vam lluitar molt, ja que teníem ganes de guanyar després de la mala dinàmica que portàvem. El resultat final va ser de 2-0 a favor seu.

A la primera part vam sortit molt intensos i amb ganes de guanyar. El resultat d’això va ser que vam deixar la porteria a 0 i van arribar molt poques vegades a porteria. En canvi, nosaltres vam tenir alguna ocasió que no vam saber transformar en gol.

A la segona part ens va començar a passar factura la intensitat de la primera I arribàvem tard a les ajudes, deixàvem més espais en defensa I les cames ja no corrien tant. Finalment, després de defensar com vam poder, ens van marcar el primer gol. El fet que fos en for a de joc I pugés igualment al marcador ens va fer mal. Tot i així ho vam seguir intentant I vam tenir dues ocasions clares però van marcar el 2-0 en una contra i aquí es va acabar el partit.

Aquesta setmana cal destacar al mig-centre gironí, Gerard Pouget, perquè va fer un molt bon partit. Va portar molt bé el “tempo” del partit, no perdia pilotes i movia la pilota d’un costat a l’altre amb intel·ligència i bon criteri.

D’aquest passat diumenge em quedo amb l’actitud de l’equip que es veia que volia guanyar i vam lluitar fins al final. Espero que això no canviï i juguem igual aquest cap de setmana que ve. A pel Cornellà i a seguir treballant. AMUNT VILASSAR!