top of page

9a jornada, punt d'inflexió...

Hola! Aquest cap de setmana vam jugar contra el Mercantil. Va ser un partit on no vam jugar a futbol i ens van passar per sobre. El Mercantil no eren millors que nosaltres, però tenien les idees clares i van anar a guanyar. El resultat final va ser d’1 a 3 a favor d’ells.

A la primera part vam sortir bastant adormits però no ens van marcar fins a la meitat d’aquesta. Després del seu gol vam reaccionar i vam començar a jugar a futbol i vam pujar la intensitat. Després de la nostra reacció vam aconseguir marcar l’empat i justament abans d’acabar la primera part ens van anular el que hagués estat el 2 a 1.

A la segona part ens van marcar només començar i això va fer que molts de nosaltres, inclosos els entrenadors, baixéssim els braços i que més tard ens marquessin el tercer. Vam jugar una segona part desastrosa on ningú de l’equip va jugar a res. Va ser dels partits que pitjor hem jugat de la lliga. No creàvem perill, no trobàvem espais, no vam moure ràpid la pilota, en defensa estàvem fluixos...etc.

Després d’un partit com el de l’altre dia només cal reflexionar sobre com podem millorar i començar a treballar fort per aconseguir que no torni a passar el que va passar. Aquest partit va ser un punt d’inflexió per tot l’equip i el club i per sortir de la mala dinàmica que estem tenint, haurem de treballar dur cada setmana.

Només ens queda mirar endavant i deixar enrere tot el que ha passat. A per el Girona aquest cap de setmana que bé que si volem ens els mengem! AMUNT VILASSAR!