top of page

8a Jornada, toca aixecar cap!

Hola, aquest cap de setmana vam jugar contra la Damm.FC. Va ser un partit on ens van passar clarament per sobre. Tant el nostre plantejament com el nostre joc es va veure completament superat pel seu. El resultat final va ser de 3-0.

A la primera part nosaltres vam sortir amb ganes i els hi vam plantar cara, però durant la setmana ens vam preparar per contrarestar un 4-3-3 i la Damm va sortir jugant amb un 5-3-2. Això va fer que ens acabessin desbordant contínuament i tinguéssim seriosos problemes en defensa. Vam poder aguantar el resultat fins que en una mala sortida del nostre porter i després d’una sèrie de rebots, van aconseguir el gol. Aquest ens va desanimar molt i abans de que acabés la primera part vam encaixar el segon des d’una sortida d’un córner.

A la segona part vam sortir amb moltes ganes i vam tenir les nostres ocasions, però, en un error de comunicació entre el porter i la defensa, ens van marcar el tercer i això va fer que baixéssim el cap definitivament. A partir d’aquest no vam crear ocasions i va ser un partit dominat i bastant plàcid per la Damm.

Un dels jugadors que cal destacar d’aquest partit va ser el seu mig centre que va fer un partit molt seriós tant en atac com en defensa. En defensa arribava a les ajudes dels seus companys i va robar moltes pilotes i en atac va distribuir el joc de manera excel·lent. A nosaltres, com des de ja fa setmanes, ens falta gol i ens queda molt per aprendre en defensa. Sempre estem patint per culpa d’errors defensius que es podrien evitar i això ens fa perdre molts punts.

A partir d’aquí només ens queda competir partit a partit i intentar millorar en aquests aspectes. La setmana que ve juguem contra el Mercantil i necessitem els 3 punts. Anem-hi amb tot! AMUNT VILASSAR!