top of page

7a jornada, 3a derrota...

Hey! Aquest cap de setmana ha estat la setena jornada de lliga i vam tornar a perdre. El resultat final va ser de 1-2. Va ser un partit molt físic on nosaltres vam tenir moltes més ocasions però ells van ser més efectius davant de porteria.

A la primera part vam ser molt més superiors que ells. Estàvem atacant tota l'estona, vam tenir ocasions claríssimes i van arribar molt poques vegades a crear-nos perill. No va haver-hi cap gol en els primers quaranta minuts. Vam fer una primera part molt seriosa defensivament i vam jugar bastant bé, tot i que no vam saber aprofitar del tot bé els espais que ens deixaven.

A la segona part vam sortir molt més adormits. Només començar la part ens van crear un parell d'ocasions i després, amb els nervis que ens van posar al cos, ens van marcar en la sortida d'un córner que vam defensar malament. Després vam reaccionar i vam aconseguir marcar en una molt bona jugada col·lectiva que va acabar finalitzant l'Aleix. Més tard ens vam relaxar i vam baixar una mica l’intensitat. El partit estava trencat i en un contraatac aïllat, ens van marcar l'1-2 i així es va quedar el marcador.

Cal destacar que el Sant Cugat era un equip molt físic i tenia molt bona defensa però crec que ens mereixíem guanyar nosaltres. Ja fa varies setmanes que ens falta gol i, tot i que arribem amb claredat a porteria, no marquem i això fa que perdem o empatem partits quan no ens ho mereixem.

En aquest partit Pol Bimbela va fer un partit molt seriós. Va ser un dels millors jugadors de camp amb les seves ajudes defensives i quan anava al tall no vacil·lava i hi anava amb tot. Ho va donar tot al camp i això ens va donar confiança i oxigen en algunes ocasions.

La setmana que ve toca contra la Damm... Després de veure els resultats, crec que podem treure algun resultat positiu. AMUNT VILASSAR!