top of page

Partit empatat, però poc merescut!!

Aquest cap de setmana ha estat la sisena jornada de lliga. Hem jugat contra l’Hospitalet i no hem pogut assolir el resultat que desitjàvem. Va ser un partit on els nostres errors en defensa ens van penalitzar molt i vam encaixar dos gols que s'haurien d'evitar.

A la primera part es van marcar els quatre gols. Els seus gols van ser per culpa de desajusts defensius nostres. Malgrat tot, vam aconseguir remuntar els dos gols abans de la segona part. Un bon xut per part meva des de fora l’àrea i un llançament de falta on l'Eric Monjonell va rematar a porteria, ens va permetre afrontar la segon part amb uns altres ulls.

A la segona part vam dominar una gran part del temps de joc i ens van crear molt poques ocasions. Vam estar molts minuts assetjant la porteria rival i després de molt bones ocasions no vam saber-les transformar en gol.

En aquest partit vam jugar bastant bé, a part de petits errors: Encara ens queda jugar millor en equip i poder encadenar més passes entre nosaltres, a vegades ens precipitem molt. I per últim, com des de fa moltes setmanes, encara hem de perdre la por a tirar a gol i fer-ho encertadament.

Després de sis jornades el que es fa evident és que si acabem de polir alguns d’aquests petits detalls, pugem un to més la intensitat i el físic, podem fer grans coses aquesta temporada i que els grans equips tinguin en compte al Vilassar.

La setmana que ve, més i millor, a per els tres punts. AMUNT VILASSAR!


FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black YouTube Icon

STAY UPDATED

POPULAR POSTS

TAGS

No hay tags aún.
bottom of page