top of page

4a jornada, 2a Victòria consecutiva!

Hola, aquest cap de setmana vam jugar un partit molt intens contra el Badalona. Va acabar amb un 2-1 favorable per nosaltres.

Va ser un partit molt físic on vam haver de donar el màxim cadascú de nosaltres. Vam començar el partit una mica adormits i això va donar pas a moltes ocasions pel Badalona, però vam resistir bé els seus atacs. A la meitat de la primera part, la cosa es va normalitzar, ells van baixar una mica el ritme i nosaltres el vam pujar una mica. El primer gol va arribar en una falta lateral, on després d’una sèrie de rebots, la pilota va entrar a porteria.

Després duna primera part de poc joc, la segona va començar a semblar un partit de futbol. Vam començar a jugar una mica la pilota i vam tenir una sèrie d’ocasions que no vam saber aprofitar. Primer va arribar el seu gol en un contraatac que van culminar molt bé. A partir del seu gol, ells van pujar la intensitat i nosaltres ens vam tancar a darrere. Però cap al final del partit, Albert Martínez va marcar un espectacular gol de falta per l’escaire. Després del nostre gol, vam defensar a mort els minuts restants i així va acabar el partit.

En la meva opinió, un dels millors jugadors del partit, va ser Marc Viader. Va fer un molt bon partit a la mitjapunta, va pressionar amb intensitat la sortida de pilota contrària i, en atac, va saber trobar molt bé els espais per rebre bola entre línies i provocar perill a l’àrea contrària. També cal destacar el paper determinant d’Albert Martínez que ens va donar la victòria i va fer un dels seus millors partits.

Tot i la victòria, crec que hauríem de millorar diferents coses: sortir més endollats i estar més atents tant al principi com al final del partit i tenir més encert de cara a la porteria. Aquestes coses fan que patim sempre al final dels partits que juguem.

Però bé, amb 7 punts a la butxaca i content amb el treball de l’equip. A seguir treballant i sumant de 3 en 3. AMUNT VILASSAR!