top of page

3a Jornada, 1a victòria!

Aquest passat dissabte vàrem jugar la tercera jornada de lliga. Va ser un partit bastant disputat. El resultat final, va ser de 1 a 0 amb victòria pel Vilassar de Mar.

La primera part vam dominar el partit i vam estar molts sòlids defensivament. El més important, va arribar el gol en una de les moltes ocasions que vam tenir.

La segona part, vam tenir el segon gol varies vegades però no vam saber transformar les diverses ocasions que vam tenir. Per això vam patir fins al final encara que, com ja he dit, vam fer un partit molt seriós en defensa i vam deixar la porteria a 0.

En aquest partit, ens va salvar la serietat que vam tenir en defensa i crec que aquesta vegada, malgrat no sigui prudent dir-ho, em va tocar ser un dels jugadors més rellevants, sobretot en les ajudes defensives i en l'agressivitat a l'hora d'anar al tall.

Encara ens queda molt a millorar, a la meitat de la segona part, l'equip es va trencar a causa del cansament i això ens va fer mal i vam patir als últims instants. També hem d'aprendre a transformar les ocasions clares de gol que tenim, cosa que ens acaba donant molts problemes.

Tot i així, molt content pel treball de l'equip i la il·lusió que posem a cada partit. Estic molt content pels tres punts i a seguir sumant. AMUNT VILASSAR!!