top of page

1a Jornada!

Hey, aquest passat dissabte vàrem jugar contra el Jàbac Terrassa en la primera jornada de la lliga. Va ser un partit molt disputat. a la primera part, vam sortir molt adormits al camp i ens en van caure tres al començament del partit. Després d'aquesta primera part amb nervis, imprecissions i falta d'agressivitat per part nostra, ens vam posar les piles i després dels segons quaranta minuts trepidants, vam aconseguir l'empat a tres, resultat just per el que es va veure al camp.

En la meva opinió les claus del partit van ser l'aparició de Marc Viader, que va revolucionar el partit per la banda dreta. A mi em van endarrerir i em van posar de central, fet que va donar més seguretat a la línia defensiva i que l'equip es volqués a l'atac amb confiança. L'entrenador també va tenir un paper important, ens va saber animar a tots.

Personalment, crec que hauríem de millorar en diferents aspectes: tàcticament, i perdre la por a la categoría i al contrincant, que ben mirat, ningú no havia jugat mai en aquesta lliga.

La setmana que ve partit difícil contra el Gavà, un molt bon equip, que hurem de treballar i lluitar fort per intentar endur-nos els tres punts.


FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black YouTube Icon

STAY UPDATED

POPULAR POSTS

TAGS

No hay tags aún.
bottom of page